Reinis Nitišs kļūst par Kaspersky vēstnesi Baltijas valstīs 2020. gadā

26. maijs 2020
Kiberdrošības uzņēmums Kaspersky paziņo par Reiņa Nitiša sponsorēšanu. Nitišs ir latviešu autosportists, divkārtējs FIA Eiropas čempions rallijkrosā un izslavēts par ātrumu un talantu. Reinis kļūst par Kaspersky vēstnieku Baltijas valstīs. 


Kaspersky_Reinis Nitiss_2020_1
Reinis Nitišs kļūst par Kaspersky vēstnieku Baltijas valstīs


Pamatojoties uz kopīgu aizraušanos ar meistarību un sasniegumiem, Kaspersky atbalsta nozīmīgus sporta talantus, it sevišķi auto nozarē. Par ilggadēju sadarbību ar Ferrari pazīstamais Kaspersky palīdz augt arī vietējiem talantiem. Reinis Nitišs, kas ir pierādījis, ka ir talantīgs rallijkrosa un rallija braucējs no Latvijas ar lielisku sniegumu starptautiskā līmenī, tagad kļūst par uzņēmuma vēstnesi 2020. gadā. 

Reinis Nitišs piedalās rallijkrosa sacensībās gandrīz desmit gadus un divreiz ir kļuvis par FIA Eiropas čempionu (2013. gadā priekšpiedziņas Super 1600 klasē un 2018. gadā pilnpiedziņas Supercarklasē), kā arī astoņas reizes kāpis uz FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posmu goda pjedestāla. 2014. gadā Reinis Nitišs ieguva trešo vietu sezonas kopvērtējumā un joprojām ir jaunākais sportists, kas uzvarējis FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posmā. No 2020. gada Reinis Nitišs ir pievērsies jaunam izaicinājumam un startēs rallijā, izvirzot augstus mērķus un cīnoties par tiem.


Kaspersky_Reinis Nitiss_2020_2
Reinis Nitišs ar Kaspersky vadītāju Baltijas valstīs Andi Šteinmani


„Reinis ir iedvesmojošs sportists Latvijas un pasaules autosportā. Viņam piemīt jauneklīgs gars, neatlaidība, lielas darba spējas un drosme. Tieši šīs īpašības Kaspersky ir sevišķi tuvas, jo tās sasaucas ar uzņēmuma vērtībām. Mēs priecājamies par šo sadarbību un iespēju atbalstīt šī dedzīgā sportista karjeru. Tagad mēs ar vēl lielāku entuziasmu sekosim līdzi viņa gaitām un turēsim īkšķus gan par šo sezonu, gan par viņa rezultātiem,” stāsta Kaspersky vadītājs Baltijas valstīs Andis Šteinmanis.


Kaspersky_Reinis Nitiss_2020_3
Reinis Nitišs ar Kaspersky vadītāju Baltijas valstīs Andi Šteinmani


Komentējot jauno sadarbību ar Kaspersky, Reinis Nitišs saka: „Es priecājos par sadarbību ar Kaspersky — ievērojamu pasaules kiberdrošības uzņēmumu ar bagātu vēsturi autosportā. Es uzskatu, ka mūs vieno aizraušanās ar inovācijām un pastāvīga vēlme gūt panākumus. Mēs dzīvojam laikā, kad reālā un digitālā vide ir tik saistīta, ka nav iedomājama viena bez otras. Pat tik skarbos sporta veidos, kāds ir rallijs un rallijkross, kur braucēju fizisko drošību nodrošina ar drošības karkasu, sacīkšu kombinezoniem un drošības jostām, mēs vienlaikus lielā mērā paļaujamies arī uz drošām digitālajām ierīcēm, lai mūsu sacīkšu dati un motora regulējumi būtu neaizskarami, jo tās ir viena no galvenajām panākumu sastāvdaļām sacensībās.”

Par Kaspersky
Kaspersky ir starptautisks kiberdrošības uzņēmums, kas dibināts 1997. gadā. Kaspersky dziļā draudu pazīšana un drošības zināšanas nepārtraukti pārtop inovatīvos drošības risinājumos un pakalpojumos, lai aizsargātu uzņēmumus, izšķirīgi svarīgas infrastruktūras, valdības un patērētājus visā pasaulē. Uzņēmuma visaptverošajā drošības klāstā ietilpst labākā galiekārtu aizsardzība un vairāki specializēti drošības risinājumi un pakalpojumi cīņai ar sarežģītiem un mainīgiem digitālajiem apdraudējumiem. Vairāk nekā 400 miljonu lietotāju ir aizsargāti ar Kaspersky tehnoloģijām, un uzņēmums palīdz 250 tūkstošiem korporatīvo klientu aizsargāt to, kas viņiem ir vissvarīgākais. Uzziniet vairāk vietnē www.kaspersky.com