SE Labs piešķir Kaspersky Internet Security labākā mājas antivīrusu risinājuma gada balvu

5. februāris 2020
Antivīrusu testēšanas laboratorija, kas kopš 2016. gada ir pazīstama ar nosaukumu SE Labs un tagad ir pārcēlusies uz prestižo Vimbldonas rajonu Londonā, ir ne vien krietni paplašinājusi testu klāstu un dubultojusi savu testētāju komandu, bet arī izlaidusi pirmo gada pārskatu ar balvām. Labākā patērētāju antivīrusu risinājuma balvu pēc mēnešiem ilgas testēšanas SE Labs ir piešķīrusi Kaspersky Internet Security.


Kaspersky-Internet-Security-best-consumer-anti-malware-2019


SE Labs veic gan regulāros aizsardzības/viltus nostrāžu testus, izlaižot atskaites četras reizes gadā, gan speciālos testus. Gan vienos, gan otros testos Kaspersky risinājumi ir pastāvīgi saņēmuši augstāko vērtējumu “AAA”. Tas attiecas arī uz mazo biroju un korporatīvajiem drošības risinājumiem.


SE-Labs-AAA-award-oct-dec-2019SE-Labs-AAA-award-small-business-oct-dec-2019SE-Labs-AAA-award-enterprise-oct-dec-2019


SE-Labs-Home-antimalware-test-summary-oct-dec-2019
SE Labs mājas drošības risinājumu testa kopsavilkums par 2019. gada oktobri – decembri.


SE-Labs-SMB-antimalware-test-summary-oct-dec-2019
SE Labs mazā biznesa drošības risinājumu testa kopsavilkums par 2019. gada oktobri – decembri.


SE-Labs-Enterprise-antimalware-test-summary-oct-dec-2019
SE Labs korporatīvo drošības risinājumu testa kopsavilkums par 2019. gada oktobri – decembri.


Jāatzīmē, ka neviens tests, testētājs, ražotājs un tā produkti nav ideāli. Lai gūtu pēc iespējas pareizāku priekštatu, ir jāskata daudzi novērtējumi garākā laika posmā. 2019. gada rezultāti vēl nav apkopoti pilnībā. Drīz mēs ieraudzīsim citu testētāju gada kopsavilkumus un sagaidīsim arī 2019. gada TOP3, kas parādīs, cik bieži katrs ražotājs testos ir iekļuvis pirmajā trijniekā. Bet pagaidām ir pieejams TOP3 par 2018. gadu.

Kaspersky Internet Security operētājsistēmai Windows tiek piedāvāts arī ar saskarni latviešu valodā un tā lietotājiem tiek nodrošināts kvalificēts vietējais tehniskais atbalsts. Produktam pieejams 30 dienu bezmaksas izmēģinājums. Vairāk informācijas par Kaspersky Internet Security atradīsiet produkta lapā, kur to var arī iegādāties elektroniskā veidā.