Produktu salīdzinājums

  •  
    DROŠĪBA.
    Stingra aizsardzības
    tehnoloģija
     
     
     
     
    • Godalgots antivīruss
       
       
       
       
       

      Efektīva drošības programmatūra, kas darbojas Jūsu datorierīcē, un mākonī bāzēta reāllaika aizsardzība kopīgiem spēkiem pasargā Jūs no jaunākajiem vīrusiem, spiegu programmām, Trojas zirgiem, datortārpiem un citas ļaunprogrammatūras.

       
    • Momentānas drošības pārbaudes
       
       
       
       
       

      Katra datne un lietotne, kuru lejupielādējat vai atverat, un ikviena tīmekļa vietne, kuru apmeklējat, automātiski tiek pārbaudīta — vai tā ir pietiekami droša.

       
    • Automātiska ekspluatējumu bloķēšana
       
       
       
       
       

      Plaši izplatītu lietojumprogrammu ievainojamības var pavērt hakeriem ceļu uz Jūsu datoru. Mūsu automātiskā ekspluatējumu bloķēšanas funkcija skenē Jūsu datoru, meklējot ievainojamības, un kontrolē to lietojumprogrammu darbību, kurām ir ievainojamības, lai hakeri nevarētu tās ļaunprātīgi izmantot.

       
    • Automātiski BEZMAKSAS atjauninājumi1
       
       
       
       
       

      Ikreiz, kad savam produktam ieviešam jaunas funkcijas vai jaunas drošības tehnoloģijas, Jūs tās saņemat savā datorā — un Jums pat nav jānospiež neviena poga. Tātad nekad nav jāuztraucas par to, vai Jūsu aizsardzības sistēma ir atjaunināta.
      1 Bezmaksas atjauninājumi ir pieejami tikai derīgas licences īpašniekiem.

       
    • Drošāka tīklošana
       
       
       
       
       

      Kad lietojat savu datoru, mūsu Wi-Fi drošības paziņojuma funkcija automātiski pārbauda izmantotā Wi-Fi savienojuma drošību. Tā meklē ievainojamības, brīdina par iespējamiem riskiem un sniedz ieteikumus par drošības iestatījumu pielāgošanu.

       
    • Programmu darbības kontrole
       
       
       
       
       

      Programmu darbības kontrole un uzticamo lietojumprogrammu režīms liedz kaitīgām programmām darboties Jūsu datorā, bet atļauj to tikai tādām, kurām Jūs uzticaties. Programmām arī tiek liegts veikt skaņas ierakstus, izmantojot datora mikrofonu.

       
    • Droša interneta pārlūkošana
       
       
       
       
       

      Mūsu drošās pārlūkošanas tehnoloģija Safe Surf brīdina Jūs par potenciāli kaitīgām vietnēm. Savukārt URL padomdevējs izmanto vietņu reputācijas datus no mākoņa un parāda noteiktas krāsas ikonu, lai informētu Jūs, vai saite ir „uzticama”, „aizdomīga” vai „bīstama”.

       
    • Sistēmas pārraugs un antiblokers
       
       
       
       
       

      Sistēmas pārraugs detektē bīstamu programmatūras uzvedību un tādējādi novērš inficēšanu, kā arī ļauj veikt ļaunprogrammatūras kaitīgo darbību atriti. Savukārt antiblokers atbloķē Jūsu datoru, ja to inficējis bloķējošais Trojas zirgs.

       
    • Izmaiņu kontrole
       
       
       
       
       

      Ja kāda programma maina Jūsu datora pārlūkprogrammas iestatījumus tādā veidā, kas atvieglo uzmācīgu reklāmas programmu darbību, tad izmaiņu kontroles funkcija par to paziņo.

       
    • Tīkla uzbrukumu bloķētājs
       
       
       
       
       

      Mūsu tīkla uzbrukumu bloķētājs detektē aizdomīgu darbību un bloķē uzbrukumus, lai kibernoziedznieki nevarētu apdraudēt Jūsu drošību vai negatīvi ietekmēt datora veiktspēju.

       
    • Aizsardzība pret surogātpastu
       
       
       
       
       

      Surogātpasta sūtījumi novērš uzmanību un liek Jums lieki tērēt laiku. Tāpēc mūsu surogātpasta apkarošanas tehnoloģija neļauj tiem nonākt jūsu datorierīcē.

       
  •  
    VEIKTSPĒJA.
    Optimāla
    efektivitāte
     
     
     
     
    • Efektīva drošība
       
       
       
       
       

      Visas mūsu drošības tehnoloģijas ir paredzētas darbam „aiz kulisēm”. Tās ir efektīvas un nodrošina aizsardzību, lai Jūsu datorierīces varētu veikt paredzētos uzdevumus.

       
    • Rentabla tīklošana2
       
       
       
       
       

      Mūsu rentablās tīklošanas funkcija automātiski liedz pārsniegt datu apjomu, kuru pats iepriekš esat noteicis. Kad ar savu datoru pieslēdzaties internetam, izmantojot publisku Wi-Fi vai 3G un 4G tīklu, Jūs varat ērti kontrolēt un optimizēt savu datplūsmu.
      2 Rentablas tīklošanas funkcija ir pieejama tikai Windows datoriem ar Windows 8 vai jaunāku operētājsistēmu.

       
    • Spēļu režīms
       
       
       
       
       

      Mūsu speciālajā spēļu režīmā varat netraucēti baudīt datorspēļu prieku un aizmirst par visu pārējo.

       
    • Tehniskā palīdzība
       
       
       
       
       

      Varat izmantot mūsu tiešsaistes informācijas bāzi, kā arī sazināties ar Kaspersky Lab tehniskajiem speciālistiem pa e-pastu un pa tālruni.

       
  •  
    VIENKĀRŠĪBA.
    Vienkāršs
    drošības risinājums
     
     
     
     
    • Vienkāršota drošības sistēmas vadība
       
       
       
       
       

      Izmantojot „My Kaspersky” bezmaksas kontu, varat pavisam vienkārši vadīt savu datordrošības sistēmu. Ikreiz, kad esat tiešsaistē, varat pārbaudīt drošības sistēmas un licences statusu visām savām tiešsaistes ierīcēm, kurās darbojas Kaspersky Lab drošības programmatūra, un regulēt sava PC vai Mac3 datora galvenos drošības iestatījumus. „My Kaspersky” konts ļauj Jums arī pavisam vienkārši saņemt tehnisko palīdzību.
      3 Kaspersky Anti-Virus un Kaspersky Internet Security nedarbojas Mac datoros. Mac datorus aizsargā risinājumi Kaspersky Total Security – Multi-Device, Kaspersky Internet Security – Multi-Device un Kaspersky Internet Security for Mac.

       
    • Pretzagļu un citas funkcijas — tālruņiem un planšetēm
       
       
       
       
       

      Specializētās drošības, privātuma aizsardzības un pretzagļu funkcijas aizsargā Jūsu Android viedtālruni un planšeti, kā arī tur saglabāto personisko informāciju. Ja jūsu tālrunis vai planšete tiek pazaudēta vai nozagta, attāli izmantojamās funkcijas ļauj bloķēt šo mobilo ierīci un noteikt tās atrašanās vietu.

       
  •  
    PRIVĀTUMS.
    Identitātes
    aizsardzība
     
     
     
     
    • Labāka aizsardzība pret pikšķerēšanu
       
       
       
       
       

      Mūsu jaunākā funkcija aizsardzībai pret pikšķerēšanu nepieļauj konfidenciālas informācijas izpaušanu pikšķerēšanas vietnēm, kuras var izmantot šo informāciju, lai nozagtu Jūsu identitāti un naudu.

       
    • Tīmekļkameras aizsardzība
       
       
       
       
       

      Novatoriska drošības tehnoloģija novērš nesankcionētu attālināto piekļuvi datora tīmekļkamerai, lai neviens nevarētu to izmantot Jūsu izspiegošanai.

       
    • Konfidenciāla pārlūkošana
       
       
       
       
       

      Datorā mūsu konfidenciālās pārlūkošanas funkcija liedz izsekot Jūsu tīmekļa pārlūkošanas ieradumus un bloķē personiskās informācijas vākšanu.

       
    • Drošā tastatūra
       
       
       
       
       

      Kad apmeklējat internetbanku vai maksāšanas sistēmas vietni, mūsu drošās tastatūras funkcija automātiski gādā par to, lai dati, ko ievadāt ar tastatūru, nebūtu pieejami taustiņsitienu reģistrētājiem.

       
    • Ekrāntastatūra
       
       
       
       
       

      Mūsu virtuālā tastatūra nodrošina iespēju ievadīt konfidenciālus datus vispār bez tastatūras izmantošanas. Tā vietā varat ievadīt datus, klikšķinot ar peli uz ekrāntastatūras, lai jūsu dati nebūtu pieejami taustiņsitienu reģistrētājiem un citām ļaunprogrammām.

       
    • Sakaru konfidencialitāte
       
       
       
       
       

      Varat novērst piekļuvi savai privātajai sakaru informācijai, ja kāds nejauši paņem rokā Jūsu viedtālruni.

       
  •  
    NAUDA.
    Droši maksājumi
    tiešsaistē
     
     
     
     
    • Droša nauda
       
       
       
       
       

      Mūsu unikālā drošās naudas funkcija gādā lielāku drošību ik reizi, kad ar PC vai Mac4 datoru rīkojaties internetbankā, tiešsaistes veikalā vai maksājumu vietnē. Tā neļauj interneta krāpniekiem nozagt Jūsu naudu, kredītkartes numuru vai bankas konta rekvizītus.

      4 Kaspersky Anti-Virus un Kaspersky Internet Security nedarbojas Mac datoros. Mac datorus aizsargā risinājumi Kaspersky Total Security – Multi-Device, Kaspersky Internet Security – Multi-Device un Kaspersky Internet Security for Mac.

       
  •  
    KASPERSKY SAFE KIDS
    Safe Kids -
    Premium
     
     
     
     
    • Kaspersky Safe Kids – Premium
       
       
       
       
       

      Kaspersky Total Security – Multi-Device sastāvā ir mūsu jaunā pakalpojuma Kaspersky Safe Kids premium versija, kas nodrošina aizsardzību Jūsu bērniem, kad viņi lieto PC, Mac, iPhone, iPad un Android ierīces. Tā ne tikai liedz viņiem piekļūt nepiemērotam saturam un tīmekļa vietnēm, kā arī kontrolē lejupielādi un programmu lietošanu — tā ļauj Jums arī noteikt, kad bērni drīkst lietot PC, Mac un Android datorierīces. Līdzko tiek konstatēta aizdomīga vai aizliegta bērna darbība tiešsaistē, Jūs par to saņemat paziņojumu. Paziņojumā ir pat norādīta Jūsu bērna pašreizējā atrašanās vieta, tādēļ varat redzēt, vai nav pārkāpta robeža, kuru esat noteicis.

       
  •  
    PAROLES.
    Droša glabāšana
    un sinhronizēšana
     
     
     
     
    • Paroļu drošība
       
       
       
       
       

      Jūsu paroles tiek droši glabātas un sinhronizētas, un varat tām piekļūt ar PC un Mac datoru, Android tālruni un planšeti, ar iPhone un iPad. Lai pieteiktos iecienītas tīmekļa vietnes vai lietotnes kontā, Jums jāatceras tikai viena, galvenā parole, un tad saņemat attiecīgās vietnes / lietotnes paroli.

       
    • Kaspersky Password Manager – Premium
       
       
       
       
       

      Risinājumā Kaspersky Total Security – Multi-Device ir iekļauta paroļu pārvaldnieka premium versija. Ar to varat pārvaldīt neierobežotu daudzumu tīmekļa vietņu un lietotņu kontu paroļu, kā arī neierobežotu daudzumu identitātes karšu7.

      7 Identitātes karte satur personisko informāciju — vārdu, uzvārdu, adresi, dzimšanas datumu, kredītkaršu rekvizītus u.c. Tā atvieglina automātisku tīmekļa veidlapu aizpildīšanu, kad lietojat PC vai Mac datoru.

       
  •  
    DATNES.
    Aizsardzība Jūsu
    failiem
     
     
     
     
    • Tiešsaistes dublējumkopēšana
       
       
       
       
       

      Datņu — fotogrāfiju videofilmu, mūzikas, finanšu un citu dokumentu — rezerves kopijas no Jūsu datora tiek augšupielādētas un saglabātas mākonī 8. Tad pavisam vienkārši varat dalīties ar savām datnēm, kā arī piekļūt tām, izmantojot jebkuru savu datorierīci.

      8 Tiešsaistes dublējumkopēšanas pakalpojumu nodrošina Dropbox. Bezmaksas uzglabāšanas pakalpojuma maksimālais apjoms var mainīties atkarībā no Dropbox noteikumu izmaiņām. Papildu vieta rezerves kopiju uzglabāšanai ir pieejama par papildu samaksu.