Jevgeņijs Kasperskis ir atzīts pat vienu no 2012. gada vadošajiem novatoriem un labākajiem uzņēmumu vadītājiem

6. decembris 2012
Jevgeņijs Kasperskis ir atzīts pat vienu no 2012. gada vadošajiem novatoriem un labākajiem uzņēmumu vadītājiem
Žurnāls CRN ir iekļāvis Jevgeņiju Kasperski prestižajā 2012. gada Ziemeļamerikas 100 labāko IT nozares vadītāju sarakstā. Turklāt Kaspersky Lab ģenerāldirektors ir ietverts 25 uzņēmumu vadītāju – novatoru sarakstā, kuri tirgū ievieš revolucionāras tehnoloģijas.

Uzvarētāji tika izvēlēti no IT risinājumu piegādātāju nominēto IT ekspertu vidus. Atlasot labākos pretendentus, tika novērtēts viņu autoritātes līmenis, reputācija uzņēmēju vidē, uzņēmuma pārvaldības efektivitāte un personiskās ietekmes līmenis uz komercdarbību un pārdošanu. Atlases kritēriji ietvēra arī uzņēmuma pārdošanas apjomu, investīcijas un resursus, sadarbības mērogu ar partneriem un stāvokli tirgū, kā arī UBM Channel pētījumu projektos uzrādītos rezultātus. Galīgo lēmumu pieņēma UBM Channel redakcijas grupa.

Jevgeņija Kasperska iekļaušana Ziemeļamerikas labāko IT vadītāju un novatoru sarakstā papildināja Kaspersky Lab pastāvīgi augošo starptautisko titulu un apbalvojumu klāstu. Piemēram, pavisam nesen CRN veidotajā ikgadējā novērtējumā Annual Report Card uzņēmums kļuva par neapstrīdamu līderi kategorijā Client Security Software, uzvarot apakškategorijās «Izstrādājumu inovācijas», «Atbalsts» un «Partnerības programmas».


Attēls no izdevuma CRN vietnes www.crn.com.

«Lietišķā atmosfēra, ko uzņēmumā ir radījis un turpina pilnveidot Jevgeņijs Kasperskis, veicina visveiksmīgāko un ciešāko darījumu attiecību veidošanos,» norādīja Kaspersky Lab Ziemeļamerikas reģionālās apakšvienības Pārdošanas nodaļas vadītājs Kristofers Dogets. «Kaspersky Lab iegūtā viena no vadošajiem uzņēmumiem augsto tehnoloģiju jomā reputācija galvenokārt ir Jevgeņijam piemītošo līdera īpašību, viņa spējas just nozari un ieviest novatoriskas tehnoloģijas nopelns. Mūsu partneri apstiprina, ka šī unikālā kombinācija ļauj veidot tādas darījumu attiecības, kurās efektivitātes un uzticamības jēdziens sasniedz jaunu līmeni.»

«Iekļaušana sarakstā Top-100 Executives apliecina atzinību vadītāja milzīgajam ieguldījumam IT nozares attīstībā,» uzsvēra UBM Channel viceprezidente un redakcijas grupas vadītāja Kelija Demora. «Tāpat kā līdz šim, arī 2012. gadā mūsu mērķis bija noteikt nozares pašreizējos visietekmīgākos vadītājus. Turklāt mēs gribējām godināt tos, kas ievieš jaunus standartus darbā ar partneriem, līderus pārdošanas un pakalpojumu sfērā, novatorus un tehnoloģiskos revolucionārus. Viņu nodošanās savam darbam un gatavība ieviest jaunas stratēģijas un pieejas, lai palielinātu partneru pārdošanas apjomu, efektīvi apvienojas ar perspektīvu paplašināšanu viņu vadīto uzņēmumu izaugsmei.»

Vairāk informācijas par sarakstu Top-100 Executives 2012 var iegūt tīmekļa vietnē www.crn.com.