Kaspersky Lab saņem augstāko Gartner apbalvojumu Platinum Award kategorijā “Endpoint Protection Platforms” pēc biznesa lietotāju atsauksmēm

17. oktobris 2017
Uzņēmumam Kaspersky Lab ir piešķirta 2017. gada Gartner Peer Insights Customer Choice Awards „Platīna balva” kategorijā „Endpoint Protection Platforms”. Balvas Customer Choice Awards saņem piegādātāji atbilstoši profesionālu galalietotāju vērtējumam. Piegādātāju klienti veido šo reitingu, kurā tiek ņemts vērā galalietotāju iesniegto apskatu skaits un kopējais lietotāju vērtējums.

Gartner Peer Insights nodrošina biznesa organizācijām objektīvu un vienkāršu veidu, kā vākt klientu atsauksmes, bet ar tehnoloģijām saistīto lēmumu pieņēmējiem — iespēju iegūt no objektīviem ekspertiem informāciju par piegādātāju produktiem un pakalpojumiem. Gartner Peer Insights piedāvā detalizētu skatījumu uz visiem IT risinājuma izmantošanas posmiem — no izvērtēšanas un ieviešanas līdz servisam un tehniskajam atbalstam. Gartner Peer Insights ļauj bez starpniekiem iepazīties ar IT speciālistu viedokli.





„Mēs lepojamies ar „Platīna balvu” un esam pārliecināti, ka attiecībās ar klientiem mūsu produktiem un pakalpojumiem ir unikāla vērtība klientu uzņēmumos,” saka Kaspersky Lab Korporatīvā biznesa nodaļas vadītājs Alesio Aseti. „Šogad uzņēmumam Kaspersky Lab aprit divdesmit gadu, un šajā laikā mēs esam izstrādājuši un ieviesuši dažādas pieejas kiberdrošības problēmām: no ātras produktu atjaunināšanas līdz mākonī balstītai „gudrajai drošībai” un uzlabotiem mašmācīšanās algoritmiem. Mēs nepārtraukti izstrādājam mūsu klientiem nepieciešamus rīkus, kuri ļauj viņiem būt soli priekšā kiberapdraudējumiem, un vienlaikus saglabājam augstu klientu gandarījuma līmeni, kādu esam sasnieguši ar saviem risinājumiem.”





Kaspersky Lab produktu portfelī ir daudzveidīgi risinājumi, kas paredzēti lielo uzņēmumu aizsargāšanai pret jebkura veida kiberdraudiem. Uzņēmuma korporatīvo produktu portfeli nesen papildināja Endpoint Detection and Response Solution un plašs Security Intelligence Services pakalpojumu klāsts; šie pakalpojumi apgādā uzņēmumus ar ziņām par drošības apdraudējumiem un nodrošina pielāgojamu aizsardzību pret vissarežģītākajiem datordraudiem, kā arī ļauj mazināt kaitējumu pēc šādiem incidentiem.

Gartner atruna 
Gartner Peer Insights apskati ir atsevišķu galalietotāju subjektīvie viedokļi, kam pamatā ir viņu pašu pieredze, un tie nekādā gadījumā neatspoguļo Gartner vai ar to saistīto uzņēmumu viedokli. 
Balvas Gartner Peer Insights Customer Choice Awards tiek piešķirtas saskaņā ar atsevišķu galalietotāju subjektīvo viedokli, kam pamatā ir viņu pašu pieredze, kā arī atkarībā no vietnē Gartner Peer Insights publicēto apskatu skaita un konkrētā piegādātāja kopējā novērtējuma tirgū, kā aprakstīts http://www.gartner.com/reviews-pages/peer-insights-customer-choice-awards/; šīs balvas nekādi neatspoguļo Gartner vai ar to saistīto uzņēmumu viedokli.

Par Kaspersky Lab 
Kaspersky Lab ir globāls datordrošības uzņēmums, kas 2017. gadā svin savu 20. gadadienu. Kaspersky Lab lielā pieredze kiberapdraudējumu izpētes un lietotāju aizsargāšanas jomā pārtop arvien jaunos drošības risinājumos un pakalpojumos, kas aizsargā uzņēmumus, kritiski svarīgu infrastruktūru, valdības iestādes un lietotājus visā pasaulē. Uzņēmuma visaptverošajā drošības risinājumu klāstā ir vadošie gala iekārtu aizsardzības risinājumi un vairāki specializēti drošības risinājumi un pakalpojumi, kas apkaro sarežģītus un mainīgus kiberapdraudējumus. Kaspersky Lab tehnoloģijas aizsargā vairāk nekā 400 miljonu lietotāju, un mēs palīdzam 270 000 korporatīvo klientu nosargāt visu, kas tiem ir vissvarīgākais.