Kaspersky Lab – tirgus čempions

7. novembris 2012
Kaspersky Lab – tirgus čempions
Izvēloties korporatīvo aizsardzības risinājumu, ir jāņem vērā ne vien izstrādājuma piedāvātās iespējas, bet arī tā efektivitāte, ieviešanas vienkāršība, izmaksas un pat izstrādātāja reputācija. Lai palīdzētu uzņēmumiem izvēlēties visām komercdarbības vajadzībām atbilstošu aizsardzības programmatūru, viena no IT pētījumu jomas līderiem – Info-Tech Research Group – eksperti izpētīja galvenos informācijas drošības tirgus dalībniekus un to izstrādātos korporatīvos risinājumus. Pētījuma rezultātā Kaspersky Lab saņēma «Čempiona» statusu, bet uzņēmuma izstrādātais risinājums Kaspersky Business Space Security – apbalvojumu Best Overall Value Award.

Uzņēmums Info-Tech Research Group apkopoja informāciju par desmit lielākajiem izstrādātājiem un to piedāvātajiem risinājumiem korporatīvās IT infrastruktūras aizsardzībai. Eksperti uzskata, ka pašlaik galddatori, klēpjdatori, planšetdatori un viedtālruņi ir kibernoziedznieku galvenie mērķi un uzņēmumiem ir jāveic visi iespējamie pasākumi, lai garantētu to drošību.Katrs izstrādātājs tika vērtēts pēc vairākiem kritērijiem, tostarp ņemot vērā uzņēmuma autoritāti, izveidoto stratēģiju un pārdošanas kanālu tīkla plašumu, piedāvāto risinājumu un tehniskā atbalsta pieejamību. Pētījuma gaitā Kaspersky Lab sasniedza labus rezultātus un tādējādi ieguva čempiona statusu.
 
Korporatīvo aizsardzības risinājumu galvenie vērtēšanas kritēriji bija funkcionalitāte, pieejamība un lietošanas ērtums. Izstrādājums Kaspersky Business Space Security uzrādīja izcilus rezultātus pēc visiem šiem parametriem. Info-Tech Research Group eksperti atsevišķi augstu novērtēja risinājuma elastību un saderību ar daudzām gan stacionārajām, gan mobilajām platformām, kā arī vienoto konsoli Kaspersky Security Center uzņēmuma aizsardzības centralizētai pārvaldībai.
 
Bez tam Info-Tech Research Group eksperti salīdzināja katra izstrādājuma funkcionalitātes novērtējuma rezultātus ar tā ekspluatācijas izmaksām un ieguva kvalitātes un cenas attiecības indeksu. Kaspersky Lab korporatīvajam risinājumam šis indekss izrādījās visaugstākais, t. i., visizdevīgākais pircējam, tāpēc izstrādājums saņēma pelnīto apbalvojumu Best Overall Value Award.
 
«Kaspersky Lab saņemtais Champion statuss apstiprina, ka mūsu uzņēmums iekarojis stabilas pozīcijas informācijas drošības tirgū un daudzējādā ziņā ir atskaites punkts citiem izstrādātājiem,» pētījuma rezultātus komentēja Kaspersky Lab mārketinga direktors Aleksandrs Jerofejevs. «Turklāt mēs ļoti priecājamies saņemt apbalvojumu Best Overall Value Award, kas apliecina ne vien mūsu korporatīvo risinājumu augsto kvalitāti, bet arī pieejamo cenu.»
 
Korporatīvo aizsardzības risinājumu tirgus neatkarīgā pētījuma rezultāti pilnībā pieejami Info-Tech Research Group oficiālajā mājaslapā, noklikšķinot uz saites www.infotech.com/research/ss/select-an-enterprise-anti-malware-solution.

Par Info-Tech Research Group
Uzņēmumu grupa Info-Tech Research Group ir starptautiska IT risinājumu tirgus izpētes jomas līdere ar 14 gadus ilgu vēsturi un vairāk nekā 29 tūkstošiem darbinieku visā pasaulē. Pašlaik Info-Tech Research Group ir visstraujāk augošais IT pētījumu uzņēmums Ziemeļamerikā.