Pierādīta līderība: Kaspersky Lab risinājumi visbiežāk ieņem pirmās vietas neatkarīgajos testos

24. marts 2015
Kaspersky Lab izstrādājumu efektivitāte ir nodrošinājusi uzņēmumam pirmo vietu novērtējuma tabulā TOP-3 Protection 2014, kas ir sastādīta, pamatojoties uz 2014. gadā veiktajiem drošības risinājumu neatkarīgajiem testiem. Saskaņā ar vairāku valstu pazīstamu testēšanas laboratoriju 93 visdažādāko pārbaudījumu rezultātiem Kaspersky Lab risinājumi 71% gadījumu ir ieņēmuši vienu no pirmajām trim pozīcijām. Turklāt uzņēmums ir apsteidzis citus drošības risinājumu izstrādātājus iegūto «zelta medaļu» skaita ziņā (55%). 


 
Novērtējuma tabula TOP-3 Protection tiek sastādīta katru gadu, balstoties uz pasaules vadošo testēšanas laboratoriju, tostarp AV-TEST, AV-Comparatives, MRG Effitas, Dennis Technology Labs un citu, publisko pētījumu rezultātiem. TOP-3 indekss tiek aprēķināts, ņemot vērā izstrādājumu iegūto pirmo trīs vietu un saņemto balvu skaita attiecību pret pētījumu skaitu, kuros izstrādājumi ir piedalījušies.

2014. gadā testu rīkotāju pārbaudīto drošības risinājumu mājas un korporatīvajiem lietotājiem parametru vidū bija ļaunprogrammatūru atklāšanas kvalitāte dažādās platformās, tostarp mobilajās, aizsardzības pret finansiāliem draudiem uzticamība, ietekme uz ierīces darbības ātrumu, inficētas sistēmas ārstēšana un daudzi citi.

«Mēs nepārtraukti uzlabojam savas tehnoloģijas un strādājam pie to efektivitātes paaugstināšanas — darām visu, lai mūsu izstrādājumu lietotāji varētu saņemt visdrošāko aizsardzību. Mēs vienmēr labprāt piedalāmies visdažādākajos testos neatkarīgi no tajos piemērotās metodoloģijas, jo ārējo ekspertu veikts mūsu izstrādājumu novērtējums mums palīdz labāk saprast, ko esam spējuši sasniegt un kam turpmāk ir jāvelta vairāk pūļu,» norāda Andis Šteinmanis, Kaspersky Lab vadītājs Baltijas valstīs.

Par Kaspersky Lab izstrādājumu saņemtajiem apbalvojumiem var vairāk uzzināt šeit https://eugene.kaspersky.com/2015/03/17/independent-av-testing-in-2014-interesting-results/.

Par Kaspersky Lab

Kaspersky Lab ir pasaulē lielākais privātuzņēmums, kas specializējies IT drošības programmu izstrādē. Uzņēmums ir viens no četriem vadošajiem Endpoint Security klases aizsardzības sistēmu ražotājiem pasaulē. Jau vairāk nekā sešpadsmit gadu Kaspersky Lab rada efektīvus drošības risinājumus lielām korporācijām, maziem un vidējiem uzņēmumiem, kā arī mājas lietotājiem. 

Apvienotajā Karalistē reģistrētā uzņēmuma Kaspersky Lab tehnoloģijas un risinājumi aizsargā vairāk nekā 400 miljonus lietotāju gandrīz 200 valstīs un teritorijās visā pasaulē.