Kaspersky aizsardzība sniedzas ārpus šīs pasaules Rolanda Emmeriha jaunākajā zinātniskās fantastikas filmā "Moonfall: Mēness krišana"

3. februāris 2022
Starptautiskajam kiberdrošības uzņēmumam Kaspersky ir izšķirīga loma filmas „Moonfall: Mēness krišanas” varoņu aizsardzībā, kad viņi dodas vēsturiskajā Zemes glābšanas braucienā.

Ja nu kādu dienu cilvēci apdraudētu Zemes vienīgais dabiskais pavadonis Mēness?

Jaunās episkās zinātniskās fantastikas katastrofu filmas "Moonfall: Mēness krišana" režisors ir pasaulslavenais Rolands Emmerihs un scenārija autori — Rolands Emmerihs, Haralds Klozers un Spensers Koens. Sižets vēstī, ka noslēpumains spēks ir izsitis Mēnesi no orbītas un novirzījis trajektorijā, kur tas sadursies ar Zemi, apdraudot dzīvi, kādu mēs to zinām. Tikai dažas nedēļas pirms sadursmes, kad pasaule atrodas uz pilnīgas iznīcināšanas sliekšņa, cilvēces liktenis ir atkarīgs no augstas NASA amatpersonas un bijušās astronautes, viņas nežēlastībā kritušā un atstumtā kolēģa un sazvērestību teorētiķa. Šie apšaubāmie varoņi atstāj tuviniekus un dodas šķietami neiespējamā pēdējā misijā kosmosā, lai uzzinātu, ka mūsu Mēness nav tāds, kādu to iedomājamies.

Aizraujošās filmas "Moonfall: Mēness krišana" varoņi dodas Zemes glābšanas uzdevumā ar norakstītu kosmosa kuģi, un ceļā viņus aizsargā Kaspersky sistēmas. Nezināmu apdraudējumu priekšā Kaspersky sistēmas nodrošina viņu galvenā uzdevuma drošu izpildi.

"Mēs pateicamies Kaspersky un visiem brīnišķīgajiem zīmolu partneriem par sadarbību "Moonfall: Mēness krišana" uzņemšanā. Mēs ar nepacietību gaidām pirmizrādi kinoteātros, lai dalītos panākumos ar visiem sadarbības partneriem," kopīgā paziņojumā norāda scenārists, producents un režisors Rolands Emmerihs un scenārists un producents Haralds Klozers.

Kaspersky starptautiskā mārketinga viceprezidents Endrū Vintons par sadarbību saka: "Mēs esam ļoti priecīgi un lepni par dalību Rolanda Emmeriha vizionārajā filmā "Moonfall: Mēness krišana". Tāpat kā filmā, kur mēs aizsargājam varoņu izšķirīgi svarīgā kosmosa uzdevuma izpildi, mūsu tālredzīgais uzņēmuma uzdevums ir veidot drošāku pasauli cilvēcei, kuras nākotne nav iedomājama bez tehniskā progresa. Tāpēc ir īpaši svarīgi, lai nepārtraukto attīstību un kosmosa izpēti aktīvi virzītu progresīvās tehnoloģijas. Nevaram vien sagaidīt, kad skatītāji visā pasaulē redzēs kinoteātros šo episko filmu un mūsu lomu tēlu neparastajā ceļojumā."


moonfall_kaspersky_billboard


"Moonfall: Mēness krišana" nonāks uz kinoteātru ekrāniem visā pasaulē 2022. gada februārī, pirmizrāde Baltijas valstīs notiks rīt, 4. februārī.

Kaspersky ir pārliecināts tehnoloģisko risinājumu un inovāciju piekritējs, kas jau sen atbalsta iniciatīvas kosmosa zinātnes jomā. Uzņēmums aktīvi atbalsta kosmosa izpēti, sadarbojoties ar Jurija Gagarina Zinātniskās pētniecības izmēģinājumu kosmonautu sagatavošanas centru, kur vada īpašas kiberdrošības mācības kosmonautiem un centrā strādājošajiem IT speciālistiem. Kaspersky atbalstīja arī festivālu "Starmus" — gadskārtēju sarīkojumu, kas apvieno zinātni, mākslu un mūziku, lai pulcētu ievērojamus zinātniekus, māksliniekus un kosmosa pētniekus un iedvesmotu nākamo dižo prātu paaudzi. Tāpat Kaspersky ir sadarbojies ar kosmosa atkritumu savākšanas jaunuzņēmumu, lai palielinātu informētību par kosmosa atkritumiem un pievērstu pasaules uzmanību jauniem tehnoloģiskajiem projektiem ar lielu potenciālu.

Par Kaspersky
Kaspersky ir globāls kiberdrošības uzņēmums, kas dibināts 1997. gadā. Kaspersky dziļās draudu izlūkošanas un drošības zināšanas pastāvīgi tiek pārveidotas par novatoriskiem drošības risinājumiem un pakalpojumiem, lai aizsargātu uzņēmējdarbību, kritisko infrastruktūru, valdības un patērētājus visā pasaulē. Uzņēmuma visaptverošajā drošības risinājumu portfelī ietilpst vadošā galiekārtu aizsardzība un virkne specializētu drošības risinājumu un pakalpojumu, lai cīnītos pret sarežģītiem un mainīgiem digitāliem draudiem. Kaspersky tehnoloģijas aizsargā vairāk nekā 400 miljonus lietotāju un 240 tūkstošus korporatīvo klientu, palīdzot saglabāt tiem svarīgo.