Kaspersky kļūst par Allianz für Cyber-Sicherheit (ACS) partneri Vācijā

17. jūnijs 2019
Kaspersky kļūst par Allianz für Cyber-Sicherheit (ACS) partneri Vācijā
Kaspersky ir kļuvis par Vācijas Federālā Informācijas Drošības biroja (BSI) izveidotās Allianz für Cyber-Sicherheit (ACS) partneri kopš 2019. gada jūnija. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešama vispārēja aizsardzība pret ļaunprogrammatūru vai mērķtiecīgiem uzbrukumiem, pašreizējā kiberdraudu situācija Vācijā liecina, ka nepieciešama visu nozaru un dalībnieku koordinēta sadarbība. Būdams ACS partneris, Kaspersky dalīsies ar savu pieredzi kiberdrošības jomā ar pārējiem alianses dalībniekiem, lai stiprinātu drošību Vācijā.

Allianz für Cyber-Sicherheit tika nodibināta 2012. gada nogalē un to dibināja BSI sadarbībā ar Vācijas digitālo asociāciju Bitkom. Aliansē iesaistīto kompāniju un organizāciju kopējais zināšanu līmenis paaugstinās kiberdrošību Vācijā un spēju pretoties dažādiem kiberapdraudējumiem.
BSI-ACS-Kaspersky-partner
"Mēs lepojamies ar to, ka varam dot savu ieguldījumu, būdami Allianz für Cyber-Sicherheit partneri," stāsta Milošs Hrnkārs (Milos Hrncar), Kaspersky DACH ģenerāldirektors. "Mēs labprāt dalāmies ar savām zināšanām, kā arī ar mūsu pētnieku izmeklēšanas pieredzi, lai palīdzētu cīnīties pret kiberapdraudējumiem. Mēs ceram nākotnē sadarboties arī ar citiem partneriem, lai parūpētos par to, ka Vācija kā uzņēmējdarbības vide būtu aizsargāta no kiberdraudiem tagad un arī nākotnē. Cilvēciskais faktors joprojām ir viens no lielākajiem izaicinājumiem IT drošības jomā, tādēļ mēs cenšamies arī informēt cilvēkus un rīkojam speciālus apmācību kursus visiem ACS dalībniekiem".

Informācija par partnerattiecībām Allianz für Cyber-Sicherheit lapā: 

Kaspersky Interactive Protection Simulation ACS dalībniekiem

Papildus palīdzībai kiberdraudu novēršanā, šo partnerattiecību ietvaros Kaspersky palīdzēs nostiprināt zināšanas par kiberdrošību visiem dalībniekiem. Uzņēmums ACS dalībniekiem nodrošinās ekskluzīvu pieeju Kaspersky Interactive Protection Simulation (KIPS) vingrinājumiem, kuri palīdz tuvāk iepazīstināt ar kiberdrošības principiem pārvaldes un lemttiesīgos uzņēmumu darbiniekus. KIPS veidota kā simulācijas spēle, pakļaujot dalībniekus dažādiem kiberapdraudējumiem virtuālā uzņēmējdarbības vidē. Tas palīdz dalībniekiem attīstīt kiberaizsardzības stratēģiju viņu pašu organizācijā paralēli sekmīgai uzņēmējdarbības norisei.

Kaspersky Security Awareness training

Informāciju par Kaspersky Interactive Protection Simulation (KIPS) un citiem Kaspersky apmācības produktiem un pakalpojumiem jūs atradīsiet brošūrā Kaspersky Security Awareness (PDF).

Par Kaspersky

Kaspersky ir starptautisks kiberdrošības risinājumu ražotājs ar pārvaldītājsabiedrību Apvienotajā Karalistē un digitālo infrastruktūru, kas tiek migrēta uz Šveici. Tam ir izpētes centri 3 kontinentos, biroji 5 kontinentos, vairāk kā 4000 darbinieku un tas darbojas gandrīz 200 valstīs un teritorijās.

Kaspersky strādā informācijas drošības jomā kopš 1997. gada. Dziļas speciālās zināšanas un pieredze veido pamatu aizsardzības risinājumiem un pakalpojumiem, kas nodrošina uzņēmumu, kritiskās infrastruktūras, valsts iestāžu un mājas lietotāju drošību visā pasaulē. Kaspersky plašais piedāvājumu klāsts ietver inovatīvus izstrādājumus galiekārtu aizsardzībai, kā arī vairākus specializētos risinājumus un pakalpojumus cīņai ar sarežģītiem un nepārtraukti evolucionējošiem kiberdraudiem. Kaspersky tehnoloģijas aizsargā vairāk nekā 400 miljonus lietotāju un 270 tūkstošus korporatīvo klientu, palīdzot saglabāt tiem svarīgo.