Otro gadu pēc kārtas Kaspersky iegūst "Čempiona" titulu Canalys Globālajā līderu matricā

8. augusts 2021
Kaspersky 2021. gadā otro gadu pēc kārtas ir ieguvis "Čempiona" titulu slavenā globālā tehnoloģiju tirgus analīzes uzņēmuma Canalys Kiberdrošības līderu matricā. Globālais kiberdrošības uzņēmums ir guvis šādu panākumu ar kopējo partneru reitinga pieaugumu par 12,7 %. Kaspersky bija partneru visaugstāk novērtētais piegādātājs daudzās kategorijās, tostarp ar cenu noteikšanas ātrumu un konkurētspēju, kā arī ar kontu vadības kvalitāti.

Canalys Kiberdrošības līderu matricā tiek vērtēta piegādātāja darbība, pamatojoties uz atsauksmēm par piegādātāja novērtējumu pēdējos 12 mēnešos. Tā aptver vadošos tehnoloģiju piegādātājus visā pasaulē, apkopojot partneru pieredzi darbā ar dažādiem piegādātājiem. Matrica arī ņem vērā neatkarīgu piegādātāju analīzi, tostarp redzējuma un stratēģijas novērtējumu, portfeļa konkurētspēju, klientu pārklājumu, kanālu biznesu, apvienošanās un pārņemšanas aktivitātes, jaunu produktu laišanu tirgū, kā arī jaunās un izziņotās iniciatīvas.

Prestižā atzinība ir iegūta līdz ar jaunākajiem Kaspersky partneru pieredzes uzlabojumiem. Šīs iniciatīvas ietver uzņēmuma specializācijas papildinājumus un jaunas programmas uzsākšanu, lai koncentrētos uz korporatīvajiem risinājumiem, darījuma reģistrācijas procesa vienkāršošanu, korektas saziņas prasmju kursu uzsākšanu, lai veicinātu attālināto pārdošanu, un daudz ko citu. Pēdējos 12 mēnešos Kaspersky ir veicis arī vairākas kopīgas mārketinga kampaņas un padarījis elastīgākus tirgus attīstības fondus (MDF), kā rezultātā strauji palielinājies veikto partnermārketinga pasākumu skaits.

Kaspersky ir apņēmies uzlabot savu partneru pieredzi un rentabilitāti un visu laiku sazinās ar viņiem, lai saņemtu atsauksmes, kas pastāvīgi ļauj veikt uzlabojumus. Uzņēmuma apņēmīgas attīstības plāna īstenošanu veicina arī mārketinga kampaņas, partneru izglītošanas programmas, stimuli, potenciālo klientu vadība un speciālas platformas, piemēram, Kaspersky Licenču vadības portāls — vieta, kur partneri viegli var izmantot plašas pieejamās uzņēmējdarbības iespējas.

Uzziniet vairāk par priekšrocībām Kaspersky partneriem uzņēmuma Kaspersky United partneru programmas lapā: www.kaspersky.com/partners/partnerprogram.

Canalys jau vairākas reizes ir augstu novērtējis uzņēmumu Kaspersky. Piemēram, februārī šī analītiķu firma otro gadu pēc kārtas ierindoja Kaspersky pirmajā vietā Canalys Globālajā piegādātāju novērtējumā pēc partnerprogrammu kvalitātes. Vadošais apmierinātības novērtējums ir objektīvs partneru programmu salīdzinājums. Tas vērtē piegādātāju sniegumu vairākās galvenajās kategorijās un palīdz drošāk izvēlēties piegādātājus dažādās nozarēs, tostarp arī kiberdrošības jomā.