Kaspersky Lab ir piešķirta žurnāla SC Magazine balva

10. maijs 2012
Kaspersky Lab ir piešķirta žurnāla SC Magazine balva
Kaspersky Lab ir ieguvis prestižo apbalvojumu SC Magazine Awards Europe 2012, uzvarot nominācijā «Labākais risinājums mazu un vidēju uzņēmumu aizsardzībai». Šis apbalvojums apliecina Kaspersky Lab vadošās pozīcijas informācijas drošības jomā. Jau vairāk nekā 14 gadu uzņēmums izstrādā progresīvas tehnoloģijas aizsardzībai pret apdraudējumiem internetā un padara digitālo pasauli drošāku vairāk nekā 300 miljoniem lietotāju.

«Kopš savas pastāvēšanas pirmās dienas mūsu uzņēmums pašaizliedzīgi cīnās ar kaitīgajām programmatūrām. Mēs nepārtraukti meklējam jaunas metodes cīņai ar informācijas apdraudējumiem, kas ar katru dienu kļūst arvien sarežģītāki un bīstamāki, un cenšamies nodrošināt uzņēmumiem un sadzīves lietotājiem maksimāli uzticamu aizsardzību,» balvas saņemšanu komentēja Kaspersky Lab ģenerāldirektors Jevgeņijs Kasperskis. «Mūsu mērķis ir kļūt par vissekmīgāko pārdevēju tirgū, kuram lietotāji pilnīgi uzticas. Piešķirot vienu no Eiropas informācijas drošības nozares prestižākajām balvām, tiek atzīti mūsu sasniegumi, un tas ir nozīmīgs solis ceļā uz mūsu nosprausto mērķi.»

«Konkursa žūrija uzskata, ka Kaspersky Lab risinājumos visaugstākā līmeņa aizsardzība ir apvienota ar instalēšanas vienkāršību, efektīvu vadību un ērtu lietošanu, tādējādi padarot tos par optimālu izvēli maziem un vidējiem uzņēmumiem,» ir pārliecināts žurnāla SC Magazine redaktors Pols Fišers.

Komentējot balvas piešķiršanu, viņš piebilda: «2012. gadā konkurss SC Awards bija visvērienīgākais un ar visplašāko dalībnieku skaitu visā tā pastāvēšanas vēsturē. Tajā piedalījās līdz šim nebijis skaits uzņēmumu, tāpēc šogad uzvarai ir īpaša nozīme.»

Konkurss SC Awards ir ieguvis plašu atzinību ne vien Eiropā, bet arī aiz tās robežām. Tajā piedalās eksperti, kas darbojas uzņēmumu informācijas drošības jomā, kā arī uzņēmumi, kas izstrādā novatoriskas IT drošības tehnoloģijas.