Kaspersky Lab saņem SC Magazine Awards Europe 2016 augstāko apbalvojumu

26. jūlijs 2016
Kaspersky Lab ir kļuvis par SC Magazine Awards Europe 2016 uzvarētāju un otro gadu pēc kārtas saņēmis apbalvojumu par labāko drošības risinājumu uzņēmumiem.

Šis panākums apliecina Kaspersky Lab inovācijas IT drošības jomā, kas ir padarījušas digitālo vidi drošāku vairāk nekā 270 tūkstošiem uzņēmumu visā pasaulē. Nodrošinot nepieredzēta līmeņa aizsardzību vairāk nekā 15 gadus, sīvā konkurencē Kaspersky Lab ir ieguvis titulu «Labākais drošības risinājums uzņēmumiem». Kaspersky Lab uzņēmumiem domātās tehnoloģijas ir izstrādātas, liekot lietā uzņēmuma plašās, globālās drošības zināšanas, un īpaši veidotas, lai apmierinātu tirgus vajadzības visdažādākajās nozarēs.

Kaspersky Lab nesenās inovācijas ietver progresīvu risinājumu mērķuzbrukumu noteikšanai Kaspersky Anti Targeted Attack Platform formā un risinājumu, kas ir īpaši izstrādāts vērtīgu rūpniecisko sistēmu aizsardzībai ar Kaspersky Industrial Cybersecurity. Visjaunākais papildinājums uzņēmumiem domāto drošības risinājumu ģimenē ir Kaspersky Embedded Systems Security — specializēta programma, kas ir paredzēta bankas automātu un pārdošanas punktu termināļu aizsardzībai.



«Tas Kaspersky Lab ir liels gods un panākums, ka 2016. gada SC Magazine Awards mūs atzinis par līderi uzņēmumu līmeņa drošības risinājumu sniegšanā. Šī prestižā balva mūs motivē tālāk attīstīt vislabākos kiberdrošības risinājumus, kādus vien spējam, lai atbilstu modernajām organizāciju IT drošības prasībām visā pasaulē. Šī balva ir apliecinājums mūsu smagajam darbam, nenogurstošajai pētniecībai un centieniem padarīt pasauli drošāku,» komentē Kaspersky Lab uzņēmumu risinājumu direktors Kirils Kercenbaums.

SC Magazine Awards ir plaši atzīts visā Eiropā un godina speciālistus, kuri strādā uzņēmumu drošības jomā, un piegādātāju kopienas, kas sniedz inovatīvas drošības tehnoloģijas.
 
Par Kaspersky Lab
Kaspersky Lab ir starptautisks kiberdrošības uzņēmums, kas dibināts 1997. gadā. Kaspersky Lab dziļā draudu pazīšana un drošības zināšanas nepārtraukti pārtop drošības risinājumos un pakalpojumos, lai aizsargātu uzņēmumus, izšķirīgi svarīgas infrastruktūras, valdības un patērētājus visā pasaulē. Uzņēmuma visaptverošajā drošības portfelī ietilpst vadošā galiekārtu aizsardzība un vairāki specializēti drošības risinājumi un pakalpojumi cīņai ar sarežģītiem un mainīgiem digitālajiem draudiem. Vairāk nekā 400 miljonu lietotāju ir aizsargāti ar Kaspersky Lab tehnoloģijām, un mēs palīdzam 270 tūkstošiem korporatīvo klientu aizsargāt to, kas viņiem ir vissvarīgākais.