Attālums nav šķērslis. Kasperska akadēmija rīko tiešsaistes mācības pasniedzējiem

15. novembris 2010
Kaspersky Lab paziņo par pirmajām augstākās izglītības iestāžu pasniedzēju specializētajām mācībām tiešsaistē. Mācībās ir iekļauti datordrošības pamatu kursi, kā arī fakti par pašreizējiem apdraudējumiem informācijas jomā. Pasākums notiks no 2010. gada 23. līdz 26. novembrim.

Nodarbības noritēs krievu valodā paralēli divās plūsmās – atsevišķi tehniskajām un humanitārajām specialitātēm. Visi dalībnieki saņems īpašu apliecību par kursa noklausīšanos, kā arī speciālas mācību programmas ieviešanai izglītības iestādēs. Šajās mācību programmās ietvertas prezentācijas, laboratorijas darbi un metodiskie materiāli. Turklāt tiešsaistes mācību dalībnieki varēs saņemt savlaicīgu palīdzību Kasperska akadēmijas forumā.

«Tas nav noslēpums, ka tiešsaistes tehnoloģiju izmantošana izglītības procesā sniedz daudz plašākas iespējas nekā klasiskās mācību formas. Internets novērš nepieciešamību dalībniekiem ieguldīt papildu laiku un līdzekļus, vienlaikus vairākas reizes palielinot potenciālo klausītāju loku. Esmu pārliecināta, ka mācību tiešsaistes forma varēs palīdzēt piedalīties un paaugstināt savu kvalifikāciju pasniedzējiem,» saka Kaspersky Lab darba ar izglītības iestādēm novirziena vadītāja Svetlana Jefimova. «Šie mācību kursi dalībniekiem dos iespēju iepazīties ar informācijas drošības pamatzināšanām, ļaus iegūt padziļinātas zināšanas, kas viņiem palīdzēs cīnīties ar modernajiem interneta apdraudējumiem izglītības iestādēs, kā arī ieviest mācību procesā papildu informāciju par nozari.»

Lekciju sarakstu un norises laiku, kā arī citu informāciju par tiešsaistes mācībām var atrast mājaslapā: www.kasperskyacademy.com/ru/events.

Lai piedalītos mācībās, ir jāreģistrējas šeit: www.kasperskyacademy.com/ru/events?chapter=207367791.

Par Kasperska akadēmijas programmu

Kasperska akadēmija ir specializēta izglītības programma tehnisko augstskolu pasniedzējiem un studentiem, kuri nākotnē plāno strādāt informācijas tehnoloģiju un informācijas aizsardzības jomā. Programmas galvenie mērķi ir uzņēmuma zināšanu izplatīšana izglītības iestāžu vidē, studentu darba pētniecības un jauninājumu procesa attīstība, atbalsts talantīgākajiem studentiem, kas apgūst informācijas drošības jautājumus, kā arī izglītības iestāžu nodrošināšana ar pieejamu antivīrusu aizsardzības kompleksu. Saviem dalībniekiem programma piedāvā mācības, konferences, konkursus, antivīrusu drošības dienas un meistarklases.