Drošības analītiķu samits tiešsaistē šī gada oktobrī

6. oktobris 2020
Kaspersky pētnieki aicina kiberdrošības speciālistus pievienoties viņiem un citiem kolēģiem no IT drošības nozares šī gada otrajā drošības analītiķu samitā Security Analyst Summit (SAS)@Home, kas notiks no 6. līdz 8. oktobrim. Sakarā ar 2020. gada ārkārtējiem globālajiem notikumiem organizatori ir nolēmuši rīkot otro šī gada SAS pasākumu tiešsaistē, lai tā dalībnieki varētu neklātienē tikties ar klausītājiem, ne vieniem, nedz otriem neizejot no mājām.

SAS ir ikgadējs pasākums, kas pēdējos 11 gadus piesaista pazīstamākos ļaunprogrammatūras pētniekus, tiesībsargāšanas iestādes, CERT un finanšu pakalpojumu, tehnoloģiju, veselības aprūpes, akadēmisko aprindu pārstāvjus un valdības iestāžu vadītājus. SAS ir draudzīga tikšanās, kurā pasaules labākie apdraudējumu analītiķi sanāk kopā, lai apspriestu galvenos globālos kiberdraudus arvien mainīgajā pasaulē.


Kaspersky-SAS-home-oct2020


Konference turpināsies trīs dienas, no 6. līdz 8. oktobrim, no pulksten 18:00 līdz pulksten 21:00 pēc Latvijas laika, un tajā tiks aplūkoti daži svarīgākie kiberdrošības jautājumi un tendences, ar kurām pasaule ir saskārusies šajā nemierīgajā gadā. Programmā ir paredzēta vadošo drošības pētnieku piedalīšanās no dažādām pasaules daļām. Tiks prezentēti jauni, vēl nepublicēti pētījumi, jauni apdraudējumu izpētes rīki un paņēmieni un vēl daudz kas cits.

Dalībnieki ekskluzīvi neklātienē varēs tikties ar pasaules vadošajiem kiberdrošības pētniekiem, piedalīties pārrunās un redzēt aktuālu augstas klases prezentāciju programmu, kas jau ir kļuvusi par SAS pasākumu sinonīmu.

Tiks aplūkotas šādas tēmas:
APT;
kiberdraudu atklāšana;
jaunie apdraudējumi;
ievainojamības.

Visa konferences programma ir pieejama šeit: https://thesascon.com/Online.

Pasākumā var reģistrēties ikviens un par piedalīšanos nav jāmaksā. Tie, kas vēlas apmeklēt SAS@Home, var reģistrēties šeit.

Par Kaspersky
Kaspersky ir globāls kiberdrošības uzņēmums, kas dibināts 1997. gadā. Kaspersky dziļās draudu izlūkošanas un drošības zināšanas pastāvīgi tiek pārveidotas par novatoriskiem drošības risinājumiem un pakalpojumiem, lai aizsargātu uzņēmējdarbību, kritisko infrastruktūru, valdības un patērētājus visā pasaulē. Uzņēmuma visaptverošajā drošības risinājumu portfelī ietilpst vadošā galiekārtu aizsardzība un virkne specializētu drošības risinājumu un pakalpojumu, lai cīnītos pret sarežģītiem un mainīgiem digitāliem draudiem. Kaspersky tehnoloģijas aizsargā vairāk nekā 400 miljonus lietotāju un 250 tūkstošus korporatīvo klientu, palīdzot saglabāt tiem svarīgo.

2017. gadā Kaspersky, konsultējoties ar valstu regulatoriem (īpaši Lielbritānijas, kas ir mītnes zeme Kaspersky pārvaldītājsabiedrībai), uzsāka savu Starptautisko caurredzamības iniciatīvu, kuras ietvaros uzņēmuma digitālā infrastruktūra, ieskaitot antivīrusu mākoni un virtuālo programmatūras salikšanas līniju, tiek migrēta uz Šveici, bet īpaši izveidotos Caurredzamības centros valdību regulatori, korporatīvie partneri un klienti var caurlūkot uzņēmuma produktu pirmkodu, programmatūras atjauninājumus, ļaunprogrammatūras noteikšanas noteikumus, kā arī citus tehniskos un biznesa procesus. Plašāk par iniciatīvu un citiem tās ietvaros veiktajiem pasākumiem, kas faktiski aizsāk jauna uzticamības standarta izveidi IT nozarē, kā arī informāciju par pieteikšanos Caurredzamības centra apmeklējumam, atradīsiet lapā https://www.kaspersky.com/transparency-center, bet visaptverošu informāciju par caurredzamību Kaspersky darbībā atradīsiet lapā https://www.kaspersky.com/about/transparency.

Paaugstinātas drošības sistēmām un prasīgiem biznesa klientiem Kaspersky piedāvā unikālu risinājumu (mums nav zināmi līdzīgi risinājumi) - Kaspersky Private Security Network, kas paredz mākoņsistēmas izvietošanu klienta infrastruktūrā viņa pilnā pārziņā, līdz ar ko nekādi dati neatstāj klienta infrastruktūru, pie viena nodrošinot maksimāli augstu aizsardzības līmeni. Kā bezmaksas alternatīva tiek piedāvāts lokālais centralizēts Kaspersky Private Security Network Latvijā. Vairāk par to lasiet šeit.