Kaspersky atzīts par 2021. gada Gartner Peer Insights "klientu izvēli" galiekārtu aizsardzības platformu jomā

15. decembris 2021
Kaspersky atzīts par 2021. gada Gartner Peer Insights "klientu izvēli" galiekārtu aizsardzības platformu jomā
Uzņēmumu Kaspersky, nozares līderi galiekārtu aizsardzības jomā, Gartner ir atzinis par 2021. gada "klientu izvēli" galiekārtu aizsardzības platformām (2021 Customers’ Choice for Endpoint Protection Platforms - EPP) ar klientu vērtējumu 4,7 no 5 punktiem. 96% klientu arī ir pateikuši, ka ir gatavi ieteikt produktu Kaspersky Endpoint Security for Business. Kaspersky ir viens no 3 ražotājiem, kas jaunākajā atzinību piešķiršanas kārtā gan EPP, gan EDR tirgū ir nosaukti par Gartner Peer Insights Customers’ Choice. Kaspersky ir nosaukts par "klientu izvēli" visus četrus gadus, kad Gartner atzinība ir tikusi izziņota.

Gartner Peer Insights ir bezmaksas salīdzinošās apskatīšanas un vērtēšanas platforma, kas paredzēta uzņēmumu programmatūras un pakalpojumu lēmumu pieņēmējiem. Atsauksmēm tiek veikts stingrs apstiprināšanas un regulēšanas process, cenšoties nodrošināt to autentiskumu. "Klienta balss" (Voice of the Customer) ir dokuments, kas apkopo Gartner Peer Insights atsauksmes par IT lēmumu pieņēmējiem paredzētā ieskatā. Šis apkopojums kopā ar atsevišķiem detalizētiem apskatiem papildina Gartner ekspertu pētījumus un var spēlēt nozīmīgu lomu iegādes procesā, jo tas ir koncentrēts uz tiešu pieredzi risinājuma ieviešanā un darbībā. Šajā dokumentā ir iekļauti tikai tie pakalpojumu sniedzēji, kuriem norādītajā 18 mēnešu iesniegšanas periodā ir publicētas 20 vai vairāk noteikumiem atbilstošas atsauksmes. Šī metodoloģija neattiecas uz galalietotāju atsauksmēm par uzņēmumiem, kuru ieņēmumi ir mazāki par 50 miljoniem ASV dolāru. Pilnu "Klienta balss" metodoloģiju var skatīt šeit.


Kaspersky-Gartner-Peer-Insights-2021


Kaspersky ir vienīgais ražotājs, kas ir atzīts par klientu izvēli katru reizi, kad Gartner ir paziņojis par atzinības EPP tirgū. Runājot par tehnisko atbalstu, Kaspersky klienti pakalpojumā Gartner Peer Insights uz 2021. gada 1. decembri EPP un Endpoint Detection and Response (EDR) risinājumus novērtēja attiecīgi ar 4.7/5.0 un 4.9/5.0 punktiem.

Kaspersky ir saņēmis arī atzinību šādās klientu izvēles (Customers’ Choice) kategorijās: lielais uzņēmums (1 miljards — 10 miljards ASV dolāru), vidēja lieluma uzņēmums (50 milj. — 1 miljards USD), valsts sektors, valdība, izglītība un pakalpojumi. Uzņēmums ir arī viens no diviem piegādātājiem, kas atzīti par klientu izvēli finanšu nozarē. Attiecībā uz reģionālo kategoriju Kaspersky ir viens no četriem ražotājiem, kas atzīti par klientu izvēli Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionos.

Kaspersky uzskata, ka klientu izvēles atzinības saņemšana liecina par uzņēmuma darbu, pastāvīgi izstrādājot un pilnveidojot risinājumus dažāda lieluma uzņēmumiem. Tā kā uzņēmumu vajadzības var atšķirties atkarībā no to IT un kiberdrošības nodrošinājuma brieduma līmeņa, uzņēmums iesaka izveidot īpašus drošības ietvarus, kas aptver tos visus. Pierādīta un uzticama galiekārtu aizsardzība no Kaspersky Endpoint Security for Business Security Foundations ietvara ir būtiska jebkura lieluma un infrastruktūras sarežģītības organizācijām. Nākamais IT drošības brieduma līmenis – Optimum un Expert ietvari – ir papildināti ar EDR, Managed Detection and Response (MDR), progresīvu anti-APT risinājumu, draudu izlūkošanas pakalpojumiem un apmācību.

Uz 2021. gada 1. decembri Kaspersky bija visvairāk novērtētais piegādātājs Gartner Peer Insights EPP sektorā ar 1887 atsauksmēm, ko snieguši pārbaudīti klienti. Klientu komentāri šajās atsauksmēs ietver zemāk sekojošo.

"Kaspersky ir drošības un datu aizsardzības sinonīms. Tas jau ilgstoši ir labi novērtēts vairākās specializētās vietnēs, piedāvājot stabilus risinājumus pret vīrusiem, ļaunprogrammatūru un citiem ļaunprātīgiem rīkiem. Kaspersky Endpoint Security rīks ir lielisks rīks datoru aizsardzībai korporatīvajā tīklā. Pakalpojuma pamatā ir centrālais serveris, kas ir atbildīgs par atjauninājumu un vīrusu definīciju licencēšanu un izplatīšanu. Sistēma ir tik neredzama, ka lietotājs bieži vien gandrīz neapzinās, ka tā darbojas," datu un analītikas speciālists valdības nozarē.

"Mēs izmantojam Kaspersky Endpoint Security jau vairāk nekā gadu un esam ļoti apmierināti ar tā piedāvātajiem pakalpojumiem un atbalstu. Kaspersky ir viens no vecākajiem antivīrusiem un visaugstāk novērtētajiem pasaulē. Failu un datu drošība ir ļoti uzticama un tā piedāvātais atbalsts problēmu gadījumā ir slavējams. Tas ir ļoti labs interneta drošībai. Kaspersky pat piedāvā daudzveidīgu antivīrusu komplektu klāstu, kas atbilst jūsu aizsardzības vajadzībām," Decision Analytics Associate pakalpojumu nozarē.

Lai uzzinātu vairāk par Kaspersky Endpoint Security for Business, apmeklējiet produkta lapu.

Visi vērtējumi un atsauksmes apkopoti uz 2021. gada 1. decembri.

Gartner, Gartner Peer Insights "Voice of the Customer": Endpoint Protection Platforms, 25 November 2021 pārskats ir pieejams šeit.

Gartner atruna
Gartner Peer Insights Customers’ Choice balstās uz subjektīviem viedokļiem no individuālām galalietotāju atsauksmēm, vērtējumiem un datiem, kas izmantoti saskaņā ar dokumentētu metodoloģiju; tas nedz pārstāv Gartner, un tā saistīto uzņēmumu uzskatus, nedz arī tos apstiprina.

Par Kaspersky
Kaspersky ir globāls kiberdrošības uzņēmums, kas dibināts 1997. gadā. Kaspersky dziļās draudu izlūkošanas un drošības zināšanas pastāvīgi tiek pārveidotas par novatoriskiem drošības risinājumiem un pakalpojumiem, lai aizsargātu uzņēmējdarbību, kritisko infrastruktūru, valdības un patērētājus visā pasaulē. Uzņēmuma visaptverošajā drošības risinājumu portfelī ietilpst vadošā galiekārtu aizsardzība un virkne specializētu drošības risinājumu un pakalpojumu, lai cīnītos pret sarežģītiem un mainīgiem digitāliem draudiem. Kaspersky tehnoloģijas aizsargā vairāk nekā 400 miljonus lietotāju un 240 tūkstošus korporatīvo klientu, palīdzot saglabāt tiem svarīgo.