Kaspersky Managed Detection and Response iegūst augstāko Gartner Peer Insights™ novērtējumu

21. februāris 2022
Kaspersky Managed Detection and Response iegūst augstāko Gartner Peer Insights™ novērtējumu
Kaspersky ir saņēmis visaugstāko novērtējumu no risinājuma Kaspersky Managed Detection and Response lietotājiem platformā Gartner Peer Insights™. Uz 2022. gada 8. februāri uzņēmums ir saņēmis kopējo vērtējumu piecus no pieciem punktiem, pamatojoties uz 33 pārbaudītām atsauksmēm, un 100% lietotāju ir gatavi ieteikt risinājumu.

Līdz 2022. gada 8. februārim 33 nozares klienti ir piedalījušies kopējā piecu zvaigžņu vērtējumā un apskatījuši Kaspersky Managed Detection and Response vietnē Gartner Peer Insights. Recenzenti ir dažādu nozaru pārstāvji, tostarp valdības, pakalpojumu, finanšu, ražošanas un veselības aprūpes pārstāvji visā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Ziemeļamerikā.

Klienti uzsvēra galvenās priekšrocības, kas saistītas ar draudu noteikšanas ārpakalpojumu izmantošanu, izmantojot Kaspersky Managed Detection and Response pakalpojumu, piemēram, nepārtraukta 24/7 aizsardzība, augsta līmeņa pieredze apdraudējumu aizsardzībā, uzticamība un lietošanas vienkāršība. Pakalpojums apvieno atklāšanas tehnoloģijas, tostarp uz mašīnmācīšanos balstītu atklāšanas dzini, ar plašām Kaspersky profesionālo komandu zināšanām draudu meklēšanā un reaģēšanā uz incidentiem. Pateicoties tam, klienti tiek pasargāti pat no draudiem, kas izvairās no atklāšanas, piemēram, atdarinot likumīgas programmas.


Kaspersky-MDR-Gartner-Peer-Insights


Atsauksmēm pievienotajos komentāros ir iekļauti sekojoši.

"Kopējais atbalsts, kas saņemts no Kaspersky, ir ārkārtējs. Viņi vienmēr vēlas palīdzēt/vadīt un asistēt, kur var. Mēs esam kopā ar Kaspersky jau pāris gadus, un risinājums ir sevi pierādījis atkal un atkal," drošības un riska pārvaldības profesionālis veselības aprūpes nozarē.

"Mēs paņēmām Kaspersky MDR, lai mūsu uzņēmumā iegūtu papildu drošības līmeni. Un saņemtu profesionālu palīdzību, reaģējot uz kiberuzbrukumiem. Līdz šim mums bija tikai daži nelieli "uzbrukumi", kuriem nebija nepieciešama liela reakcija (bīstami e-pasta pielikumi). Bet, kad mums bija ierīce, kas šķita inficēta, īsta persona piezvanīja un palīdzēja mums veikt darbības, lai pareizi ierobežotu uzbrukumu. Reāla uzbrukuma gadījumā pieredzējuša profesionāla reakcija ir nenovērtējama un nepieciešama, lai samazinātu zaudējumus. Pagaidām esam patiešām apmierināti ar produktu un jūtamies labi sagatavoti jebkuram uzbrukumam,"sistēmu integrators ražošanas nozarē.

"Šī programmatūra ļauj mums līdzsvarot slodzi starp iekšējiem informācijas drošības darbiniekiem un Kaspersky štatu. To darot, mēs tagad varam fokusēt savas kompetences svarīgākajos jautājumos uzņēmuma iekšienē,"drošības un riska pārvaldības profesionālis valsts sektorā.

Visi Kaspersky Managed Detection and Response apskati platformā Gartner Peer Insights ir pieejami šeit. Lai iegūtu papildinformāciju par Kaspersky Managed Detection and Response, lūdzu, lejupielādējiet risinājuma aparakstu.

Pieprasīt papildus informāciju, komercpiedāvājumu vai 30 dienu bezmaksas izmēģinājumu risinājumam Kaspersky Managed Detection and Response (MDR) varat, aizpildot formu vai sazinoties ar oficiālo izplatītāju.

Gartner atruna
Gartner Peer Insights Customers’ Choice balstās uz subjektīviem viedokļiem no individuālām galalietotāju atsauksmēm, vērtējumiem un datiem, kas izmantoti saskaņā ar dokumentētu metodoloģiju; tas nedz pārstāv Gartner, un tā saistīto uzņēmumu uzskatus, nedz arī tos apstiprina.

Par Kaspersky
Kaspersky ir globāls kiberdrošības uzņēmums, kas dibināts 1997. gadā. Kaspersky dziļās draudu izlūkošanas un drošības zināšanas pastāvīgi tiek pārveidotas par novatoriskiem drošības risinājumiem un pakalpojumiem, lai aizsargātu uzņēmējdarbību, kritisko infrastruktūru, valdības un patērētājus visā pasaulē. Uzņēmuma visaptverošajā drošības risinājumu portfelī ietilpst vadošā galiekārtu aizsardzība un virkne specializētu drošības risinājumu un pakalpojumu, lai cīnītos pret sarežģītiem un mainīgiem digitāliem draudiem. Kaspersky tehnoloģijas aizsargā vairāk nekā 400 miljonus lietotāju un 240 tūkstošus korporatīvo klientu, palīdzot saglabāt tiem svarīgo.