Kaspersky saņem MSP Innovation Awards Europe balvu

22. maijs 2020
Izdevums Channel Partner Insight ir piešķīris uzņēmumam Kaspersky šāgada MSP Innovation Awards Europe balvu par labāko pārvaldīto pakalpojumu sniedzēju (MSP) partneru programmu. Tas uzņēmumam Kaspersky ir īpaši svarīgi, jo MSP ir Kaspersky stratēģiskā prioritāte un uzņēmums ir ieguldījis lielus darbu, lai iegūtu izpratni par šo tirgu un izveidotu optimālu piedāvājumu, kas ietver vairākus nozīmīgus uzlabojumus ieinteresētajām pusēm.

Kaspersky pieteikumu 2020. gada MSP Innovation Awards žūrija novērtēja kā piemēru tam, kā pārvaldīto pakalpojumu sniedzēji gūst labumu no piedalīšanās programmā, un pieteikumā bija iekļautas ļoti labas atsauksmes no Kaspersky partneriem visā Eiropā, kuriem nepārprotami imponēja tas, cik ļoti partneru programma viņiem palīdz iegūt uzticama drošības partnera statusu. Uzņēmums Kaspersky iekļuva finālā arī divās citās kategorijās: "Best MSP Support" un "Best Security Offering". Balvu uzdevums ir godināt tos izstrādātājus, izplatītājus un MSP visā Eiropā, kuri ir vadošie spēlētāji pārvaldīto pakalpojumu jomā un izcili strādā šajā nepieredzēto darbības traucējumu un kanāla izmaiņu laikā.


Kaspersky-winner-MSP-Awards-Europe


Eiropas MSP Innovation Awards ir pilnīgi neatkarīgs pasākums un ņem vērā tikai jauninājumus un sasniegumus Eiropas pārdošanas kanālos pagājušajā gadā, ko uzņēmums Kaspersky arī uzrādīja savā pieteikumā. Pēc tiesnešu domām, Kaspersky ļoti pārliecinoši parādīja, kā tas novatoriski uzlabo MSP drošību, pievienojot jaunas specializācijas ar savu partneru programmu United Partner Program.

2019. gada janvārī Kaspersky visā pasaulē uzsāka jaunu partneru programmu United Partner Program. Ieviešot ar to daudzas jaunas priekšrocības un rīkus partneriem, viens no galvenajiem uzlabojumiem bija specializāciju pievienošana. Specializācijas ļauj partneriem izcelties starp konkurentiem, iegūt papildu priekšrocības un nepieciešamo pārdevēja atbalsta līmeni konkrētās biznesa jomās.

Kaspersky partneri un analītiskās aģentūras jau ir ļoti atzinīgi novērtējušas partneru programmu United Partner Program. Globālā kanālu analītiskā aģentūra Canalys min partneru programmu kā labāko starp visiem IT drošības produktu ražotājiem.



canalys-cybersecurity-benchmark-2019


2020. gada janvārī Kaspersky palaida savu licenču pārvaldības portālu (License Management Portal - LMP) — jaunu pašapkalpošanās portālu, kas paredzēts MSP un abonementu tālākpārdevējiem, lai viņi portālā pasūtītu un pārvaldītu abonēšanas licences. Strādājot sinhroni ar Kaspersky apvienoto partneru portālu, tas paātrina pārdošanas operācijas, vienkāršo tās un padara pārskatāmākas.

"Šī bija pirmā reize, kad pretendējām uz MSP balvu Eiropas līmenī, un tas izceļ ieguldījumus, ko esam veikuši mūsu MSP piedāvājumā, kā arī lielo darbu, ko mūsu komandas veic, lai nodrošinātu labākas pozīcijas pārvaldīto pakalpojumu sniedzēju tirgū," saka Kriss Konnels, Kaspersky globālās pārdošanas viceprezidenta vietnieks un Eiropas operāciju direktors.

"Lai apmierinātu MSP vajadzības, Kaspersky pastāvīgi papildina savu produktu portfeli, kas pieejams saskaņā ar MSP modeli. Mēs pievēršam lielu uzmanību tam, lai MSP partneri varētu pilnveidot savu drošības praksi un lai viņi saviem klientiem nodrošinātu kiberdrošības pakalpojumus. Kaspersky atbalsta MSP izglītošanu un iespēju uzlabošanu, piedāvājot atbilstoša līmeņa risinājumus un speciālistu atbalstu katrā no līmeņiem," stāsta Konnels.

"Kaspersky MSP partneru programma mums ir palīdzējusi nostiprināt un paplašināt savas uzticama stratēģiskā drošības partnera pozīcijas. Papildinot MSP produktus paši ar saviem pakalpojumiem, esam izstrādājuši pilnīgi jaunas pakalpojumu koncepcijas, kas klientiem ļauj gūt vēl lielāku pievienoto vērtību. Rezultātā mēs varējām paplašināt savus pārdošanas kanālus," uzsver Denijs Fišers, IT pārdošanas un mārketinga direktors uzņēmumā Südwestfalen AG.

Lai uzzinātu vairāk par Kaspersky MSP partnerības programmu un par to, kā kļūt par partneri, kontaktējieties ar izplatītāju.

Par Kaspersky
Kaspersky ir starptautisks kiberdrošības risinājumu ražotājs ar pārvaldītājsabiedrību Apvienotajā Karalistē un digitālo infrastruktūru, kas tiek migrēta uz Šveici**. Tam ir izpētes centri 3 kontinentos, biroji 5 kontinentos, vairāk kā 4000 darbinieku un tas darbojas gandrīz 200 valstīs un teritorijās.

Kaspersky strādā informācijas drošības jomā kopš 1997. gada. Dziļas speciālās zināšanas un pieredze veido pamatu aizsardzības risinājumiem un pakalpojumiem, kas nodrošina uzņēmumu, kritiskās infrastruktūras, valsts iestāžu un mājas lietotāju drošību visā pasaulē. Kaspersky plašais piedāvājumu klāsts ietver inovatīvus izstrādājumus galiekārtu aizsardzībai, kā arī vairākus specializētos risinājumus un pakalpojumus cīņai ar sarežģītiem un nepārtraukti evolucionējošiem kiberdraudiem. Kaspersky tehnoloģijas aizsargā vairāk nekā 400 miljonus lietotāju un 250 tūkstošus korporatīvo klientu, palīdzot saglabāt tiem svarīgo.

** Kaspersky klientus Eiropā jau apkalpo mākoņsistēma, kas izvietota datu centros Šveicē, Cīrihē. 
Latvijas lietotāji alternatīvi var bez maksas izmantot mākoni Kaspersky Private Security Network, kas izvietots datu centrā Latvijā (vairāk par to lasiet šeit).
Paaugstinātas drošības sistēmām Kaspersky piedāvā unikālu risinājumu Kaspersky Private Security Network, kas paredz mākoņsistēmas izvietošanu klienta infrastruktūrā viņa pilnā pārziņā, līdz ar ko nekādi dati neatstāj klienta infrastruktūru, pie viena nodrošinot maksimāli augstu aizsardzības līmeni.