Spēlētājs pārspēj pasaules rekordu DOOM Eternal spēlēšanā uz ātrumu ar ieslēgtu Kaspersky spēļu režīmu

7. augusts 2020
Spēlētājs pārspēj pasaules rekordu DOOM Eternal spēlēšanā uz ātrumu ar ieslēgtu Kaspersky spēļu režīmu
Spēlētājs no ASV ar segvārdu Xiae pārspējis DOOM Eternal pasaules rekordu ātrspēlē pasākumā Break The Record: LIVE. Uzvarētājs izgāja spēli vienā stundā, astoņās minūtēs un 52 sekundēs, tā pārspējot līdzšinējo rekordu tieši par 48 sekundēm. Xiae izmantoja datoru, kurā Kaspersky Internet Security darbojās spēļu režīmā Gaming Mode, kas izmanto mazāk datora resursu un izslēdz uznirstošos logus, kuri varētu palēnināt spēli.

Atklāto čempionātu, kuru vēroja 196 000 unikālu skatītāju, kopīgi bija sarīkojuši European Speedrunner Assembly (ESA) un Kaspersky reklāmas aģentūra Beta Alliance. Septiņi pasaulē labākie DOOM Eternal spēlētāji, starp kuriem bija viens spēlētājs no Latvijas, uz ātrumu sacentās par kopējo balvu fondu 8000 ASV dolāru apmērā.

Kā jau liecina pats nosaukums, spēlētājiem uz ātrumu nepieciešams spēlēt pēc iespējas ātrāk un spēles laikā optimizēt visu, ko vien var. Tas attiecas arī uz datora operētājsistēmas darbību un izmantoto programmatūru, lai nekas — ne aparatūru noslogojoša spēle, tāda kā DOOM Eternal, nedz uzstādītais drošības risinājums — nepalēninātu spēlēšanu un netraucētu spēlētājam ceļā uz mērķi.

Tāpēc Kaspersky ir izstrādājis īpašu savu drošības rsinājumu režīmu Gaming Mode, kas pēc noklusējuma iestatījumiem ieslēdzas automātiski pilnekrāna spēļu vai citu lietotņu, piemēram, video atskaņotāja izmantošanas gadījumā. Kad spēļu režīms ir ieslēgts, risinājums, atliek skenēšanu un atjauninājumu uzstādīšanu, nerāda paziņojumus un tādējādi netraucē spēli, video utt., kā arī minimāli patērē procesora resursus.

Uzvarētājs Xiae, kurš spēles laikā lietoja spēļu režīmu, paziņoja: "Es spēlēju ar ieslēgtu Kaspersky spēļu režīmu un pārspēju pasaules rekordu — tas bija lieliski. Tas bija foršs pasākums."

"Kad antivīruss mani nemaz netraucē, tas ir perfekts. Vislabāk ir tad, kad es vispār nejūtu, ka tas darbojas. Tas [Kaspersky Internet Security] strādāja kā nākas," viņš piebilda.

Kaspersky mārketinga viceprezidents Endrū Vintons komentē: "Šis ir ļoti augsts novērtējums mūsu produktam, jo Doom Eternal patērē daudz datora resursu, un labākie spēlētāji uz ātrumu nevar atļauties nekādu datora darbības palēnināšanos vai aizķeršanos. Priecājamies gan par Xiae lēmumu piedalīties sacensībās, izmantojot mūsu produktu spēļu režīmā, gan par to, ka mūsu produkts attaisnoja viņa cerības."


Kaspersky-Internet-Security-Gaming-Mode
Spēļu režīms, kas darbojas automātiski, ļauj netraucēti baudīt pilnekrāna spēles vai filmu un TV pārraižu skatīšanos, 
saglabājot pilnvērtīgu datora aizsardzību.

Spēļu režīms ir pieejams visos Kaspersky plaša patēriņa produktos Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security un Kaspersky Total Security. Lai uzzinātu vairāk par šiem produktiem, apmeklējiet šo produktu lapas. Papildus par datora optimizēšanu datorspēlēm lasiet emuāra rakstā "7 padomi spēļu aiztures mazināšanai Windows 10 datoros".

Par Kaspersky
Kaspersky ir globāls kiberdrošības uzņēmums, kas dibināts 1997. gadā. Kaspersky dziļās draudu izlūkošanas un drošības zināšanas pastāvīgi tiek pārveidotas par novatoriskiem drošības risinājumiem un pakalpojumiem, lai aizsargātu uzņēmējdarbību, kritisko infrastruktūru, valdības un patērētājus visā pasaulē. Uzņēmuma visaptverošajā drošības risinājumu portfelī ietilpst vadošā galiekārtu aizsardzība un virkne specializētu drošības risinājumu un pakalpojumu, lai cīnītos pret sarežģītiem un mainīgiem digitāliem draudiem. Kaspersky tehnoloģijas aizsargā vairāk nekā 400 miljonus lietotāju un 250 tūkstošus korporatīvo klientu, palīdzot saglabāt tiem svarīgo.

2017. gadā Kaspersky, konsultējoties ar valstu regulatoriem (īpaši Lielbritānijas, kas ir mītnes zeme Kaspersky pārvaldītājsabiedrībai), uzsāka savu Starptautisko caurredzamības iniciatīvu, kuras ietvaros uzņēmuma digitālā infrastruktūra, ieskaitot antivīrusu mākoni un virtuālo programmatūras salikšanas līniju, tiek migrēta uz Šveici, bet īpaši izveidotos Caurredzamības centros valdību regulatori, korporatīvie partneri un klienti var caurlūkot uzņēmuma produktu pirmkodu, programmatūras atjauninājumus, ļaunprogrammatūras noteikšanas noteikumus, kā arī citus tehniskos un biznesa procesus. Plašāk par iniciatīvu un citiem tās ietvaros veiktajiem pasākumiem, kas faktiski aizsāk jauna uzticamības standarta izveidi IT nozarē, kā arī informāciju par pieteikšanos Caurredzamības centra apmeklējumam, atradīsiet lapā https://www.kaspersky.com/transparency-center, bet visaptverošu informāciju par caurredzamību Kaspersky darbībā atradīsiet lapā https://www.kaspersky.com/about/transparency.

Paaugstinātas drošības sistēmām un prasīgiem biznesa klientiem Kaspersky piedāvā unikālu risinājumu (mums nav zināmi līdzīgi risinājumi) - Kaspersky Private Security Network, kas paredz mākoņsistēmas izvietošanu klienta infrastruktūrā viņa pilnā pārziņā, līdz ar ko nekādi dati neatstāj klienta infrastruktūru, pie viena nodrošinot maksimāli augstu aizsardzības līmeni. Kā bezmaksas alternatīva tiek piedāvāts lokālais centralizēts Kaspersky Private Security Network Latvijā. Vairāk par to lasiet šeit.