Kaspersky 2020. gadā saņem CyberSecurity Breakthrough Awards apbalvojumu "Overall Antivirus Solution Provider of the Year"

3. novembris 2020
Kaspersky 2020. gadā saņem CyberSecurity Breakthrough Awards apbalvojumu "Overall Antivirus Solution Provider of the Year"
Uzņēmums Kaspersky informē, ka ir atzīts par "Overall Antivirus Solution Provider of the Year" konkursā CyberSecurity Breakthrough Awards, kas notiek jau ceturto gadu pēc kārtas.

Kā vadoša neatkarīga tirgus izpētes organizācija CyberSecurity Breakthrough Awards godina izcilību un pauž atzinību par jauninājumiem, ieguldīto darbu un panākumiem dažādās informācijas drošības kategorijās. Šī gada programma piesaistījusi vairāk nekā 3750 nominantu no vairāk nekā 20 valstīm visā pasaulē.

Šī nozares balva ir Kaspersky vadošo produktu, apdraudējumu analīzes un globālo inovāciju augstā līmeņa apliecinājums. Izmantojot apdraudējumu dziļo analīzi un pieredzi drošības jomā, uzņēmums turpina izstrādāt nākamās paaudzes drošības risinājumus un pakalpojumus. Tāda atzinība vēl vairāk uzlabo uzņēmuma kā pārbaudīta, visvairāk apbalvota kiberdrošības sniedzēja reputāciju, kurš pastāvīgi izpelnās neatkarīgo testēšanas laboratoriju augstāko atzinību.

Turklāt Kaspersky visu laiku ir kiberdrošības nozares caurredzamības standartu izveides priekšgalā. Kaspersky Starptautiskā caurredzamības iniciatīva īsteno skaidru pārbaužu un risku mazināšanas pasākumu kopumu, lai vairotu lietotāju uzticību un nodrošinātu, ka kiberdrošības risinājumi atbilst un pat pārsniedz uzņēmumu datu drošības un aizsardzības standartus.

"Mūsu darbinieki ar pilnu atdevi strādā, lai piedāvātu ne tikai labākos antivīrusu risinājumus un pakalpojumus, bet arī nodrošinātu uzņēmumam kiberdrošības līdera pozīcijas," saka Kaspersky izpilddirektors Ziemeļamerikā Robs Kataldo. "Šādi tituli apliecina mūsu progresu un iedvesmo mūs darbam, lai veidotu vēl drošāku pasauli."

Viss uzvarētāju saraksts ir pieejams vietnē: https://cybersecuritybreakthrough.com/2020-winners/.

Par Kaspersky
Kaspersky ir globāls kiberdrošības uzņēmums, kas dibināts 1997. gadā. Kaspersky dziļās draudu izlūkošanas un drošības zināšanas pastāvīgi tiek pārveidotas par novatoriskiem drošības risinājumiem un pakalpojumiem, lai aizsargātu uzņēmējdarbību, kritisko infrastruktūru, valdības un patērētājus visā pasaulē. Uzņēmuma visaptverošajā drošības risinājumu portfelī ietilpst vadošā galiekārtu aizsardzība un virkne specializētu drošības risinājumu un pakalpojumu, lai cīnītos pret sarežģītiem un mainīgiem digitāliem draudiem. Kaspersky tehnoloģijas aizsargā vairāk nekā 400 miljonus lietotāju un 250 tūkstošus korporatīvo klientu, palīdzot saglabāt tiem svarīgo.

2017. gadā Kaspersky, konsultējoties ar valstu regulatoriem (īpaši Lielbritānijas, kas ir mītnes zeme Kaspersky pārvaldītājsabiedrībai), uzsāka savu Starptautisko caurredzamības iniciatīvu, kuras ietvaros uzņēmuma digitālā infrastruktūra, ieskaitot antivīrusu mākoni un virtuālo programmatūras salikšanas līniju, tiek migrēta uz Šveici, bet īpaši izveidotos Caurredzamības centros valdību regulatori, korporatīvie partneri un klienti var caurlūkot uzņēmuma produktu pirmkodu, programmatūras atjauninājumus, ļaunprogrammatūras noteikšanas noteikumus, kā arī citus tehniskos un biznesa procesus. Plašāk par iniciatīvu un citiem tās ietvaros veiktajiem pasākumiem, kas faktiski aizsāk jauna uzticamības standarta izveidi IT nozarē, kā arī informāciju par pieteikšanos Caurredzamības centra apmeklējumam, atradīsiet lapā https://www.kaspersky.com/transparency-center, bet visaptverošu informāciju par caurredzamību Kaspersky darbībā atradīsiet lapā https://www.kaspersky.com/about/transparency.

Paaugstinātas drošības sistēmām un prasīgiem biznesa klientiem Kaspersky piedāvā unikālu risinājumu (mums nav zināmi līdzīgi risinājumi) - Kaspersky Private Security Network, kas paredz mākoņsistēmas izvietošanu klienta infrastruktūrā viņa pilnā pārziņā, līdz ar ko nekādi dati neatstāj klienta infrastruktūru, pie viena nodrošinot maksimāli augstu aizsardzības līmeni. Kā bezmaksas alternatīva tiek piedāvāts lokālais centralizēts Kaspersky Private Security Network Latvijā. Vairāk par to lasiet šeit.