Kaspersky Lab otro gadu pēc kārtas nosaukts kā „Gartner Peer Insights klientu izvēle” galiekārtu drošībā

23. novembris 2018
Kaspersky Lab otro gadu pēc kārtas nosaukts kā „Gartner Peer Insights klientu izvēle” galiekārtu drošībā
Kaspersky Lab 2018. gada 31. oktobrī atkal tika nosaukts kā „Gartner Peer Insights klientu izvēle” galiekārtu drošības risinājumu kategorijā, saņemot klientu novērtējumu 4,7 no 5. Tituls „Gartner Peer Insights klientu izvēle” tiek piešķirts uzņēmumiem atkarībā no tā, cik daudz klientu vērtējumu saņēmis attiecīgā uzņēmuma produkts, kā arī atkarībā no tā, kādi ir šie vērtējumi. 

„Gartner Peer Insights” ir platforma klientiem, kur viņi var sniegt atsauksmes par produktiem un vērtēt tos ar punktiem atkarībā no savas produktu lietošanas pieredzes. Organizācijām, kuras vēlas iegādāties dažādus produktus, šis ir ērts instruments ar ražotāju piedāvāto risinājumu un pakalpojumu vispusīgu novērtējumu, ko snieguši to līdzšinējie lietotāji. Priekšstats, ko sniedz Gartner Peer Insights for Endpoint Protection Platforms par iegādes procedūru, produkta ieviešanu, tā efektivitāti un par pieejamo tehnisko palīdzību klientiem, var palīdzēt uzņēmumiem izvēlēties kiberdrošības risinājumus savām galiekārtām atkarībā no uzņēmuma vajadzībām un tehniskajām prasībām.





Uz 2018. gada 31. oktobri Kaspersky Lab kopējais vērtējums 2018. gada ciklā galiekārtu drošības risinājumu tirgū bija 4,7 no 5, balstoties uz 604 apskatiem.

Lūk, pāris saņemtās klientu atsauksmes par Kaspersky Lab:

„Vispārējais iespaids ir patiešām lielisks. Kaspersky Lab ir viens no mūsu stratēģiskajiem drošības risinājumu piegādātājiem un pēdējos gados ir palīdzējis mums uzlabot drošību un atbilstību standartiem,” raksta kāds informācijas drošības vadītājs, kurš strādā izglītības nozarē





„Kaspersky Endpoint Security produkts ir rīks, ar kuru varam vienkāršā veidā uzraudzīt un uzturēt klientu sistēmu drošību, izmantojot antivīrusu, datu šifrēšanu un programmatūras labojumu pārvaldību. Turklāt šī lietojumprogramma sniedz mums pilnīgu priekšstatu par sistēmas elementiem, nodrošina kontroli un pārraudzību,” raksta kādas servisa organizācijas direktors.

Lai nodrošinātu klientiem visaptverošu galiekārtu aizsardzību pret visu veidu kiberapdraudējumiem, risinājums Kaspersky Endpoint Security for Business ietver daudzpakāpju tehnoloģijas, kas neitralizē dažādus uzbrukumu vektorus, kā arī sniedz detalizētas drošības pārvaldības iespējas. Iegūt vairāk informācijas, pieprasīt bezmaksas izmēģinājumu vai konsultāciju jūs varat šeit.

Gartner atruna
„Gartner Peer Insights klientu izvēles” apskati ir atsevišķu galalietotāju sniegtas atsauksmes, vērtējumi un dati, kas apkopoti, izmantojot dokumentētu metodoloģiju, un tie nekādā gadījumā neatspoguļo Gartner vai ar to saistīto uzņēmumu viedokli.